TCDD Genel Müdürü Uygun’dan Ramazan Bayramı Mesajı

tcdd genel muduru uygundan ramazan bayrami mesaji
tcdd genel muduru uygundan ramazan bayrami mesaji

Kıymetli Yolcularımız,

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Rahmet, mağfiret ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha geride bırakıp birlik ve beraberliği, dostluğu ve kardeşliği tesis eden, mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.

162 yıldır bu topraklara bereket getiren, gönül köprüleri kuran milli bir kuruluş olarak, 2023 hedeflerine ulaşmanın azim ve kararlılığı içerisinde YHT, HT ve konvansiyonel hatlardaki koşumuz ve modernizasyon çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

TCDD ailesi olarak gücümüzü köklü geçmişimizden, demiryolu sevdamızdan ve demiryolcu arkadaşlarımızın gecesini gündüzünüze katarak yürüttükleri vefakâr ve cefakâr çalışmalardan alıyoruz.

Halkımızın sevdiklerine kavuşmasına vesile olan her kademedeki arkadaşlarıma çalışmaları ve gayretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu düşüncelerle hizmet etmekten onur duyduğumuz yolcularımız ile mesai arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte Ramazan Bayramlarını en içten duygularla kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık adına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Nice bayramlara…

Ali İhsan Uygun
TCDD Genel Müdür V.

Kaynak= https://rayhaber.com/2019/06/tcdd-genel-muduru-uygundan-ramazan-bayrami-mesaji/

Top
%d blogcu bunu beğendi: