Rmt, East Midlands Railway

‘de 24 saatlik grevlere sahne olacak Üst düzey şeflerin grevleri, Rmt tarafından East Midlands Demiryolunda güvenlik konusunda bir anlaşmazlık olarak adlandırıldı.

16, 23 ve 30 Mayıs Pazar günleri 24 saat açık üç yürüyüş düzenlenecektir. Bunların sonuncusu resmi tatil hafta sonu olurdu.

Sendika, üst düzey şefler için yeni istihdam şartları ve koşulları ile güvenliğin tehlikeye girebileceğini iddia ediyor.

Özellikle, RMT EMR tren hareket halinde iken, ayarlanmış bir 4-araba ile sınırlı olan bir tren yöneticisi sağlanmış olur, çünkü birden fazla çalışırken Midland Ana Hat üzerinde Sınıf 360 trenleri planlarını reddetti, 8 diğer ayarlar yolcuları – ve 12-araba trenler dışında bir acil durum kolu çekerek, treni durdurarak personelden ulaşmak mümkün olmaz anlamı vardır.

RMT Genel Sekreteri Mick Cash, birliğin ‘başka seçeneği olmadığını’ söyledi. Şöyle devam etti: “şirket, üyelerimizin gerçek güvenlik sorunlarını ciddiye almıyor gibi görünüyor. Yolcuların hizmette bir personel üyesine erişmeye devam etmesi gerektiğine inanıyoruz.

‘Birlik, daha fazla görüşme için hazır olmaya devam ediyor ve bu trenlerde Tren yöneticisine yardımcı olmak için başka bir güvenlik kritik rolüyle ilgili tartışmalara açık.’

Railnews, East Midlands Railway’den bir yorum istedi.

Bu arada, scotrail iletkenleri, dinlenme günü çalışması için ödeme konusunda bir anlaşmazlık içinde, üst üste altıncı hafta sonu için Pazar günü tekrar dışarı çıktı. İlk kez paralel bir yürüyüş düzenleyen bilet sınavcıları tarafından katıldılar.

source= http://www.railnews.co.uk/news/2021/05/04-rmt-to-stage-24hour-strikes.html

Top
%d blogcu bunu beğendi: