Doğu Ekspresi’nin En Güzel Karesi İçin 10 Bin Lira Ödül

dogu ekspresinin en guzel karesi icin bin lira odul
dogu ekspresinin en guzel karesi icin bin lira odul

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde, TCDD Taşımacılık AŞ’nin ev sahipliğinde fotoğraf yarışması gerçekleştiriliyor.

Ankara – Kars arasında güzergâhında çekilen Doğu Ekspresi fotoğraflarının yer alacağı, “Tam O An” Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması’na başvurular 2 Mayıs 2019’da başladı. Başvurular 21 Haziran’a kadar devam edecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışmada, birinciye 10 bin lira, ikinciye 7 bin lira, üçüncüye ise 5 bin lira ödül verilecek. Yarışmada, mansiyon ödülüne layık görülen üç aday ise 3’er bin liralık ödülün sahibi olacak.

Doğu Ekspresi güzergâhında çekilen fotoğrafların değerlendirileceği yarışmaya 18 yaşından büyük amatör veya profesyonel fotoğraf meraklıları katılabilecek.

Jüri tarafından belirlenecek 40 fotoğraf, Ankara’da sergilenecek. Söz konusu fotoğrafların sahiplerine 300’er lira telif ücreti ödenecek.

Amatör Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Koray Olşen’in jüri üyeleri arasında yer aldığı yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun onayıyla düzenlenecek.

Yarışmaya 21 Haziran’a kadar başvurulabilecek. Başvuru ve diğer şartlarla ilgili ayrıntılara, “www.tfsf.org.tr” ile “www.tcddtasimacilik.gov.tr” adreslerinden ulaşılabilecek.

Geçen yılki yarışmaya 441 fotoğrafçı, bin 529 eseriyle katılmıştı. Geçen sene dereceye giren fotoğrafları görmek için TIKLAYIN

Kaynak= https://rayhaber.com/2019/06/dogu-ekspresinin-en-guzel-karesi-icin-10-bin-lira-odul/

Top
%d blogcu bunu beğendi: